Modesto i Karlsborg

I juni 2011 blev jag mammaledig med min lilla dotter Ella. Tidigare jobbade jag som polis i Stockholm, men under hela mitt liv har mode och inredning varit ett av mina största intressen.

Nu bor jag och min familj i Karlsborg och med tanke på att utbudet i Skaraborg inte tilltalade mig såg jag det lite som min plikt att göra något åt saken. Att det sedan alltid har varit den hemliga drömmen att få arbeta med mode och inredning gjorde att det inte förvånade någon när jag plötsligt en dag i november bestämde mig för att göra slag i saken - att starta Modesto. Några veckor senare, på självaste julafton registrerade jag mitt första företag. Och nu är vi här!

Så med Västgötska Karlsborg som bas och med Europeiska märken som palett kommer Modesto med mig Jenny Åström vid rodret att stå till er tjänst med de bästa guldkornen från både väletablerade och mindre kända varumärken.

Jag hoppas verkligen att ni kan hitta det som är guldkorn för er och jag tar gladeligen emot synpunkter och önskemål från er sida - allt för att Modesto ska kunna erbjuda det bästa inom mode, accessoarer och inredning.

I December 2012 öppnades även butiken Modesto i Karlsborg med samma utbud som webshopen.

Till er tjänst,
Jenny Åström

Telefon: 0505-104 14

Mail: info@modesto.se 

www.modesto.se